Следва

Карди Би показа "Култура"

Кралица на сцената: Бионсе в 37 УАУ аутфита

ЧРД!

Celebrities преди 5 години

Днес поп дивата навърши 37 години и докато с нетърпение чакаме безумно готините й фешън снимки в социалната мрежа, връщаме лентата назад, за да разгледаме едни от най-екстравагантните й сценични визии.

Защото Бионсе си е истинска КРАЛИЦА на сцената, а образите и костюмите й са невербална комуникация с феновете и обществото. Всеки аутфит на госпожа Картър е изпипан до безобразие. Да не говорим, че лейбъли като Versace, Burberry, Balmain и други се грижат за имиджа на изпълнителката, създавайки специални дизайни за нея.

Таааа, по повод рождения ден на една от иконичните изпълнителки на нашето време, а и героиня на септемврийската корица на Vogue, ви подканваме да си припомните най-запомнящите й се сценични визии от последните години в галерията горе>>>


More Celebrities

Ричард Гиър, 74, и Алехандра, 41, на гала в Ню Йорк

Celebrities преди 17 часа

Ричард Гиър и Алехандра Силва подкрепиха благотворителната гала City Harvest, която се организира за набиране на средства за осигуряване на топла храна на тези, които имат най-голяма нужда от нея. На събитието присъстваха също Криси Тейгън и Джон Леджънд, тя - в приказна прозрачна рокля.     

Netflix в действие: горещата целувка на Хари и Меган

Celebrities преди 18 часа

Във Флорида се проведе благотворителен мач по поло, организиран от фондацията на херцога на Съсекс и принц Сийсо Сентебале от Лесото. В него участва лично принц Хари - той се състезава с дългогодишния си приятел и съперник в този спорт аржентинецът Начо Фигерас.