Следва

Venice Film Fest: Най-добре облечените мъже

The curvier the better: Извивките always & forever

Sexy AF...

Celebrities преди 5 години

Макар през 90-те и началото на 21 век, най-предпочитани да са били жените-скелети - където хванеш и кокал, то извивките винаги, повтаряме абсолютно винаги, са имали константна позиция, стане ли дума за сексапил. Така е, съвсем друго си е, както му се вика: да има какво да се хване, а и в крайна сметка красотата на една жена се крие в тънката талия и по-пищния ханш, например.

И за да докажем нашата теория, че, независимо коя година сме, винаги ще се намери някоя жена, която да ни сложи в малкия си джоб с извивките си, подготвихме галерия с точно 20 снимки на the greatest curves of all time.

Измежду кадрите са икони като Анита Екберг, Бриджит Бордо, Дита фон Тийз и София Вергара. Не минаваме и без завидните форми на Ники Минаж и Кими, разбира се. Тези + още 14 в галерията горе>>>, изцяло в черно и бяло за допълнителна доза еротика.

More Celebrities

Драма и възторг: Катрин и всички други принцеси на Уелс в историята

Celebrities преди 1 ден

В историята е имало само 10 принцеси на Уелс. Въпреки че въпросните знатни дами вляха в монархията нова кръв и интелигентна различност, всички те са източник на очарование и... скандални клюки.