Следва

Chanel превзема Met

Dior спечели 36 милиона от сватбата на Киара Ферани

Wait... What?!?!

All fashion преди 5 години

Сватбата на Киара Ферани и Fedez наистина бе от най-грандиозните и магически звезди церемония в последните години.

Без грам притеснение я наричаме италианската кралска сватба, защото модната икона и рапърът пиха и се веселиха цели два дни след като си обещаха вечна любов в Сицилия.


За най-щастливия си ден Киара избра да облече custom made Dior,а мнозина побързаха да я обвинят, че е продала едно от най-важните събития в живота си с цел реклама. Да не говорим, че самият Стефано Габана нарече булчинската й рокля ЕВТИНА.


Оказва се, обаче, че истината е друга. По последни статистически данни Ферани е имала сериозно въздействие върху публиката и феновете й, и докато Меган Маркъл донесе 7% медийно, а и не само, влияние на Givenchy по време на церемонията си с принц Хари, то Киара е дала 15 % такова на Dior.

С други думи стойността на въздействието върху медиите и публиката на италианката печели на модна къща Dior скандалните 36 милиона долара!


More All fashion

„Не взимаме назаем, купуваме“: Лоу Роуч за стайлинга на Зендая, 75% от който винтидж

All fashion преди 4 дни

Преди точно 4 месеца престурнето на Dune: Part Two се оказа абсолютният претендент за най-зрелищен стилов спектакъл на годината. Звездите на филма Зендая, Тимъти Шаламе, Флорънс Пю и Остин Бътлър направиха изумителни в модно отношение спирки из целия свят, а показанто бе епично.