Сблъсък: Ники Минаж vs Травис Скот

Сблъсък: Ники Минаж vs Травис Скот

Round 1

В случай, че сте изпуснали войната между Ники и Травис, с две думи: тя го обвинява, че той промотира последния си албум Astroworld на гърба на Кайли Дженър и дъщеря си Сторми и това е причината да бъде на първо място в класациите. Разбира се, типично в неин стил, не крие възмущението си и гледа да го разпространи навред, а последният случай е в шоуто на Елън.

"Не изпитвам гняв към него, просто искам да го ударя в лицето." - споделя Ники пред Елън...

"Въпросът не е в това дали е гняв или не е, а какво е грешно и какво е честно. Имала съм и преди албум на второ място и никога не ми е пукало. Става дума за това, че когато албумът ти е изместен от някого, който продава тениски и пасове за турне, което дори не е обявено, имаш чувството, че си бил изигран. Имаш чувството, че някой играе игра и сякаш цели да те победи в играта, а не просто да продава музика. Аз искам да продавам музика. Той продаде адски много тишърти, сучъри и пасове и ние няма да се разберем така."

Тя също добавя: "Не обичам да бъда тормозена или да се възползват от мен, понякога хората използват страшни тактики срещу теб, защото знаят, че особено като чернокожа жена, ще те набедят за "гневна" или "кисела". Излиза сякаш нямаш правото да се защитиш или обосновеш и аз няма да допусна това."

Дали ще има развитие цялата драма и Ники ще се бори за правата си, предстои да разберем...

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.