Следва

Роби Уилямс и Айда с дъщеричка от сурогатна майка

Happily Ever After: Годежните пръстени на звездите

Горчиво!

Celebrities преди 5 години

Не знаем около вас как е, но около нас се пръсна от сватби това лято. Всичко живо се сгоди или се ожени. Не че се оплакваме, все пак - двама луди и 200 гладни, и ние намазахме покрай тях. След като осъзнахме обаче че сме на тази възраст, в която половината ни набори очакват бебе, а другата половина се напиват до безпаметност, а и след като половината звезди обявиха годеж или вдигнаха сватба, решихме да направим един подбор с най-красивите годежни пръстени all time edition.

Припомняме Ариана и Пит, Джъстин И Хейли, Тина и Венсан, Меган и Хари, и най-пресните Киара Ферани и Fedez.

Сред избраниците ни попадат Бионсе със скромния пръстен от 5 милиона долара /преглъщаме шумно и драматично/, Парис Хилтън и джобните 2 милиона и горката София Вергара, чието бижу е само $500,000. Сред 40-те ни кадъра в галерията се намират и такива и на стойност под половин милион - приблизително 100-150 $, а уви, има и такива, чиято цена не разбрахме. Ако не друго, някои бракове не траят завинаги, но пък диамантите са вечни. Звездите и безбожно скъпите им бижута в галерията горе >>>

More Celebrities

Драма и възторг: Катрин и всички други принцеси на Уелс в историята

Celebrities преди 9 часа

В историята е имало само 10 принцеси на Уелс. Въпреки че въпросните знатни дами вляха в монархията нова кръв и интелигентна различност, всички те са източник на очарование и... скандални клюки.