Следва

Роби Уилямс и Айда с дъщеричка от сурогатна майка

Happily Ever After: Годежните пръстени на звездите

Горчиво!

Celebrities преди 5 години

Не знаем около вас как е, но около нас се пръсна от сватби това лято. Всичко живо се сгоди или се ожени. Не че се оплакваме, все пак - двама луди и 200 гладни, и ние намазахме покрай тях. След като осъзнахме обаче че сме на тази възраст, в която половината ни набори очакват бебе, а другата половина се напиват до безпаметност, а и след като половината звезди обявиха годеж или вдигнаха сватба, решихме да направим един подбор с най-красивите годежни пръстени all time edition.

Припомняме Ариана и Пит, Джъстин И Хейли, Тина и Венсан, Меган и Хари, и най-пресните Киара Ферани и Fedez.

Сред избраниците ни попадат Бионсе със скромния пръстен от 5 милиона долара /преглъщаме шумно и драматично/, Парис Хилтън и джобните 2 милиона и горката София Вергара, чието бижу е само $500,000. Сред 40-те ни кадъра в галерията се намират и такива и на стойност под половин милион - приблизително 100-150 $, а уви, има и такива, чиято цена не разбрахме. Ако не друго, някои бракове не траят завинаги, но пък диамантите са вечни. Звездите и безбожно скъпите им бижута в галерията горе >>>

More Celebrities

Роузи Хънтингтън и Джейсън Стейтъм, фамилията и всички членове на Spice Girls на партито за ЧРД 50 на Виктория Бекъм

Celebrities преди 21 часа

На 17 април Вики Бекъм отпразнува юбилея със семейството си, но реши да не се ограничава до това и организира парти в частния клуб Осуалд ​​в Лондон, където покани куп звездни приятели.  

Салма, Франсоа-Анри и Матилд Пино - пайети и нежност на модния Олимп

Celebrities преди 17 часа

Салма Хайек, супер сексапилна, милиардерът и нейн съпруг Франсоа-Анри Пино, и доведената дъщеря, красивата Матилд, присъстваха на гала вечеря в рамките на 60-ото Биенале на съвременното изкуство във Венеция.