Следва

За първи път у нас пристигат лектори от Facebook, Google, Apple, SpaceX и Alibaba

RL 50: Кой какво облече на юбилея на Ралф Лорън

50 and counting...

Celebrities преди 5 години

В Ню Йорк Седмицата на модата продължава с пълна сила. В натоварения график има място не само за обичайните изложби на колекции от идния сезон, но и за празнични събития.

Преди 2 дни Ralph Lauren отпразнува 50-ия си юбилей в Central Park.

Грандиозното творчество на иконичния дизайнер започна много преди в момента ултра нашумелите модели като Кая Гербер, Джиджи Хадид и Бела Хадид да се качат на подиума.

След представянeто на божествената си, в изобилие, колекция за сезон Есен/Зима 2018-та, креативният на един от най-емблематичните американски лейбъли събра звезди като Блейк Лайвли, Кани Уест, Ан Хатауей и други на луксозна вечеря отново на най-известната забележителност в Голямата ябълка.

В галерията горе>>> разглеждаме в какво се премениха имена като Роузи Хънтингтън-Уайтли, Мария Шарапова, Джесика Частейн, пресните младоженци Приянка Чопра и Ник Джонас и още много, много други.

More Celebrities

Драма и възторг: Катрин и всички други принцеси на Уелс в историята

Celebrities преди 12 часа

В историята е имало само 10 принцеси на Уелс. Въпреки че въпросните знатни дами вляха в монархията нова кръв и интелигентна различност, всички те са източник на очарование и... скандални клюки.