Следва

Есен/Зима 2018-та: Ralph Lauren

ТенденцииТе Есен/Зима 2018-та: 80's, again and again

Tяхната естетика е по-забележима откогато и да е...

All fashion преди 5 години

Ако 80-те години на миналия век могат да се похвалят с константно присъствие сред тенденциите на изминалите няколко сезона, то за Есен/Зима 2018-та, тяхната естетика е по-забележима откогато и да е.

Akris

Твърдим, че естетиката е ярка и дори натрапчива, именно защото се тълкува в своите най-смели особености като дръзки prom рокли, които не могат да оставят никого безучастен със своя кич подбор на материя, силует и цвят в едно; както и още изключително преувеличеният обем в рамената, върху който дизайнерите така настойчиво акцентират.

Haider Ackermann

След prom роклите, които се наблюдават в колекциите на Isabel Marant, Gucci, Alexander McQueen и Saint Laurent, като втори ярко застъпен акцент идват костюмите от две части, които биват повече от широко застъпени в дизайнерските колекции, а основните прочити за разглеждане биват издължената кройка, яркият цвят или металик финишът.

Isabel Marant

Gucci

Alexander McQueen

Saint Laurent

Силните силуети на дизайните често биват подкрепени от щедрата употреба на кожата като материя, което пък прави леко застъпване с предишната разгледана тенденция, а именно Leather me up.

Christopher Kane

Gareth Pugh

Hermes

Marc Jacobs

Marni

Miu Miu

Natasha Zinko

Philosophy Di Lorenzo Serafini

Tom Ford

Versace

More All fashion