Есен/Зима 2018-та: Ralph Lauren

Есен/Зима 2018-та: Ralph Lauren

Classic American style...

В петък, 7 септември, Ралф Лорън представи много специална колекция в средата на Сентрал Парк, като част от Седмицата на модата в Ню Йорк.

И това не е никак случайно: американска къща отпразнува своята 50-годишнина. В чест на този велик повод дизайнерът показа няколко еклектични колекции на веднъж на front row от имена като: Робърт де Ниро, Стивън Спилбърг и Опра Уинфри, а заедно с това и дигитално преживяване, което се впусна в архивите на етикета. След шоуто съзвездието от съвременните звезди се събра около масата за легендата на ексклузивна вечеря.

Иконичен американски стил... Цялостната визия на колекцията бе напоена с естетиката и духа на 90-те години, пресъздавайки и актуализирайки оригинални дизайни от архивите на Ralph Lauren: карирани ризи, панталони, копринен пачуърк, иконичните пуловери, каубойски ботуши и още много.

Ревюто see-now-buy-now не само представи основната колекция за жени, но и Purple Label и Polo Ralph Lauren (включително и очарователни детски дизайни), заедно с Double RL, нова мъжка шивашка линия.

С над 100 визии, годишното шоу постигна абсолютно исторически обхват и мащаб. Модно послание се опира в иконичната американска елегантност, с която е известна Lauren. Една част характер, три части грация, дрехите се сливат с гамата от военни нюанси, уютни връхни дрехи и осезаемо изобилие под формата на кадифена пачуърка и деликатно фринтови пайети.

Влюбени сме в комбинацията между блестяща пола и уютен огромен пуловер, както и в армията от барокови костюми и сетове, докоснати от разкош.

Наистина, през петте десетилетия, откакто е започнал, Ралф Лорън успя да изнесе съкровищата на една нация по начин, по който никой друг американска модна марка не е успяла.

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.