Следва

Кои ще са "ангелите на Виктория" тази година?

Тиши ще продава дебютното си Burberry ВЕДНАГА!

See now, buy now...

All fashion преди 5 години

Новият творчески директор BurberryРикардо Тиши ще представи първата си колекция за британската марка на 17 септември по време на Седмицата на модата в Лондон.

Според информацията на британския Vogue, елементите от дебюта на дизайнера ще бъдат на разположение през целия ден за покупка от определени онлайн пространства.


Тиши пое поста на творчески директор на марката през март тази година, след заминаването на Кристофър Бейли. Преди това дизайнерът създаваше колекции за Givenchy. В началото на юли, Рикардо обяви сътрудничеството с друго голямо модно име - Вивиан Уестууд, а през август представи актуализирано лого и нов монограм на Burberry, които разви заедно с артиста Питър Савил.

Наскоро пък главният изпълнителен директор на Burberry Марко Гобети обяви, че от марката ще престанат да използват естествена кожа и пух, и ще се откажат от унищожаването на непродадените продукти. Според него модерният лукс е свързан със социалната и екологичната отговорност и разбирането за това ще бъде ключът към дългосрочния успех на марката.


More All fashion

Аксесоарен флирт: тези 9 модела

All fashion преди 2 дни

И нека сезонът на слънчевите очила, освен да започне, да приеме точно определени форми и окраски: сърца, цветя, животински щампи. Най-добрите модели на Лято 24 следват, като гарантираме, че ще издигнат на друго ниво всяка визия, дори и най-семплата.