Следва

Диамантено вдъхновение

5-те неща, които НЕ харесахме в модата през изминалата седмица

Ева Лонгория - Паркър на корицата на Citizen K.... Мъжките чорапогащи... Кюлотите на Prada...

All fashion преди 14 години

1. Ева Лонгория - Паркър на корицата на Citizen K.

Нека да започнем с това, че ние харесваме Ева. Не можем да отречем, че е красива и страшно секси, а и изпълнява перфектно ролята на бивш модел и настояща „отчаяна съпруга” в едноименния сериал.

Освен това се радваме, когато знаменитостите се преобразяват в нещо съвсем различно от това, в което сме ги виждали до сега, като последната корица на Citizen K., снимана от Рувен Афанадор с нейно участие.

Идеята да я заснемат като нещо средно между жена-вамп и Моника Белучи е интересна, но не мислим, че Ева се е справила с нея.

Лицето й е едно и също на всяка фотография – безизразно, сухо и без грам емоция. Очевидно не е лесно да се излезе от образа на секси Барби, в който сме свикнали да виждаме актрисата, и между другото й приляга страхотно.

2. Мъжките чорапогащи



Последното предложение на Selfridge на марката за бельо Unconditional. Предлагат се в черно, бежово и тъмносиво.

Директорът на мъжката линия Дейвид Уолкер-Смит казва ”Мъжките чорапогащи са изключително практични и ние очакваме мъжете да ги носят не само за да ги пазят от студа, но и като истински стилен елемент.”

Нямаме нищо против мъжете ни да са в топли дрехи, но идеята да виждаме мъжки крака в къси панталони и чорапогащи, все още ни се струва малко прекалена. Остана ли линия, която модната индустрия не би прекосила?

3. Кюлотите на Prada


Alexander Wang, Marc Jacobs, Prada

Един от най-горещите елементи – що се отнася до популярност, иначе не мислим, че е нещо, което трябва да носиш – за пролет 2010 от нюйоркската седмица на модата са панталони, които приличат на някакъв хибрид от бикини и пелени.

Дизайнери като Alexander Wang и Marc Jacobs ги показаха в дамските си колекции, докато Duckie Brown ги прилага като мъжки бански костюм. Не знаем, дали производството им е по-евтино или са нова разновидност на шалварите, но не мислим, че улиците на столицата трябва да се превръщат в плаж.

Дали ще се наложат в гардероба ти, не знаем, но по подиумите определено успяха, особено след като и Prada ги показа в новата си колекция.

4. Pabbles и Bamm Bamm




Лондонската седмица на модата никога не е пропускала да ни забавлява и тази година отново се отчете с няколко колекции, сред които се открояваше тази на Jeremy Scott, който показа пролетно-летните си идеи за 2010 в Лондон, вместо както обичайно в Париж, който очевидно е почитател на „The Flinstones”.

През цялото време докато я гледахме, очаквахме Дино да изскочи, лаейки от някъде или моделите да извикат Яба-даба-ду. Мислим, че доста забавна и свежа, но определено не бихме рискували с нея.

5. Pirelli Calendar 2010



Първият брой на Даша Жукова за списание Pop най-накрая излезе и ни накара да си скубем косите. Най-ужасният календар на Pirelli, дело на Марк Бортуик!

Предшествениците му може да са били малко по-вулгарни и мръснишки, но поне са били секси. Този просто ни кара да си мислим за холера...
 

More All fashion