Кой кой е в модата днес: Розмари Тишер, от снощи в Брадъра

Bulgarian Rose...

Водопад от силно соанирани мъже и жени, в поредния епизод на нещото, титулувано като социален експеримент, а всъщност тв-забавление за масите, видяхме да се влива снощи в Къщата в Нови хан, откъдето в следващите два месеца ще се сервира дъвка за масови балончета.

Поредното издание на Vip Brother в родната Нова ТВ, събра на едно място конфликтни, поне по презумпцията на продуценти и психолози, "популярни" персони, сред които вниманието грабна удивително свежото лице, придружено от приятно поведение и секси акцент, на видимо много младата Розмари Т., модел на Ивет Фешън.


Впечатляваща реакция на въпроси във визитката, приятно откровеното "баба ме научи да съм нахална", смесица от родна и германска кръв, много интересно лице или коя всъщност е Розмари.

На повече, отколкото изглежда, чаровната Розмари е плод на любовта на красива нашенка от Казанлък и германски гражданин от Франкфурт. Преди 13 години, когато е на 20, се появява в България, за да учи /завършва Психология, след което стажува по специалността в Германия/, но междувременно я откриват от Ивет Фешън, когато е на достолепните за старт на модна кариера 22, откъдето започва и повече от успешното й международно модно развитие.

Госпожица Т снима десетки каталози, участва в стотици ревюта, дефилира в Маями, Милано, Кейптаун, Дубай, Барселона, Лисабон, Мексико, Бали, снимат я редовно в испанския Cosmopolitan, има договори с местни агенции на топ ниво в Германия - East West, в Милано - Wave, в Лондон - PRM, и още.


Розмари има по-малък брат, който не говори български и няма нищо общо с бизнеса на модата, както и немско гадже от 3 години, за което не се знае нищо повече. От агенцията й твърдят, че е изключително интелигентна и реактивна, невероятно приятна за общуване и всъщност много конвертируема, в най-добрия смисъл на думата, на международната сцена нашенка.

Ние също я харесваме, дори сме на мнение, че именно Розмари се очертава като най-свежия образ в новото издание на Vip Brother, без да омаловажаваме силно обещаващото присъствие в къщата и на Божана Кацарова, а защо не и на Константин Трендафилов.

Коментари: 1

P
popfolkdevotee (2018/10/21 / 10:12)
ха..Може ли този, който е имал очаквания, за " силно обещаващото присъствие в къщата" в лицето на Божана Кацарова и К. Трендафилов, да се пробва и да сподели, с какво той/тя свързва това. Ние посърнахме в момнета, в който чухме К. Трендафилов да пее Соджу Фоджу на Дий Пърпъл Дий..как момче на 26г днес попада на Ковърдейл. хаха. да . не е трудно..та цялото БНР, ДАРИК, БНТ е пъпрпаляшко..България е пърпъляшка..

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.