Следва

Comme and get it: Supreme + Comme des Garçons

NYFW Пролет/Лято 2019 - Calvin Klein

Raf Simons finest...

Runway преди 5 години

Неопределимост, отпечатъци под формата на кръв във водата и "отхапани" поли - този път Раф Саймънс "гледа" филма "Челюсти", режисиран от Стивън Спилбърг, за да се вдъхнови за новата си колекция.

Разбира се, и много неопренови дизайни, както и тишърти с плакат на една от най-иконичните летни на Спилбърг. Но не спираме до тук с кино тематиката: "Graduate", на Майк Никълъс и Дъстин Хофман, е другото вдъхновение за главния креативен на CK. Шапки за дипломиране, естествено, имаше all over.

Но, ако сте като нас, и не се увличате по филми на ужасите, пролетно-лятната колекция на Саймънс за Klein има какво още да ви предложи. Ние лично сме влюбени в полите с невероятно асиметрични форми, както и в чантите с вериги и аксесоарите от ресни.

Изключително кинематографска, и мокра, колекция, което обаче никак не е изненадващо, имайки предвид дизайните и вдъхновението зад личния лейбъл на Раф. Красота и опасност вплетени в рискови дизайни, нажежаващи всичко до червено

Calvin Klein е 205W39NYC, Раф е един, а останалото... е просто останалото.

Всички дизайни намираме в галерията горе>>>

More Runway

Седмица на модата в Париж Есен/Зима 2024: простата гениалност на Miu Miu

Runway преди 2 седмици

Не знаем как, но Miuccia Prada не спира да ни учудва, впечатлява и вдъхновява с желанието си да разглоби всяка колекция и всеки тоалет, независимо дали в Prada или Miu Miu, на неговите зъбчета и компоненти.