Следва

NYFW Пролет/Лято 2019 - The Row

Тази жена: С.Х. и сребърните й дълги Vogue коси

Icon of Silver Style...

All fashion преди 5 години

Влюбени сме...в този истински fashion inspiration, защото Сара Харис наистина е божествена. Не само визията, но и стилът й, са толкова изтънчени, че като пораснем искаме да станем като нея.


На 37, родена в Уинчестър, живееща в Лондон, практикуваща ролята на заместник главен редактор на британския Vogue от април тази година.

Работи за британския вариант на модната библия от 2003 година /повече от 10 години!/, като си взе кратка почивка през 2017-та, защото се сдоби с първородна дъщеря Дрий, която още на 12 месеца бе гост на кутюр дефиле /искаме и ние!/. Преди Vogue се подвизавала в Women's Wear Daily и W Magazine, като започва работа веднага след като завършва London College of Fashion.


Косата й е дълга и много сребриста, така още от 16/17 годишна възраст. Стилът й е винаги в окото на тенденциите - бихме го нарекли минималистичен, шикозен, много, много точен.

Харесваме я Н–А–И–С–Т–И–Н–А много... толкова, че да съберем визиите й в жестока галерия, за вдъхновение, горе>>>




More All fashion

Кой би предположил, че ципът е свързан с история за независимост?

All fashion преди 5 часа

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 1 ден

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.