Следва

Gold

NYFW Пролет/Лято 2019 - The Row

На фона на всички останали ревюта по време на седмицата на модата в Ню Йорк, The Row впечатлява с нещо коренно различно, а именно спокойствие, ненатрапчивост и минимализъм в най-чистата му форма...

Runway преди 5 години

Мери-Кейт и Ашли Олсън избират да представят новата си колекция в шоу рум, далеч от шумотевицата на стандартните дефилета и да оставят дрехите сами да говорят за себе си. А когато наистина имаш какво да покажеш, този метод наистина работи. В изчистеното и подредено пространство, дрехите са семпло закачени по рафтовете, а няколко от моделите са наложени на манекени. Това е всичко необходимо според дизайнерките за самодостатъчна презентация.

Мечтата на минималиста се превежда в колекцията за Пролет/Лято 2019 под формата на заиграване с екстремни обеми, мотив, познат ни още от изминалите две колекции на бранда. Особен акцент тук са използваните материали - тежко падаща коприна, преразгледана в скъп меланж с други материи. Цветовата палитра, разбира се, комплиментира до съвършенство подхванатата тема и се разлива в пясъчните, екрю и сиво-черни нюанси.

Добре обмислените стъпки водят към впечатляващ завършек, в който консуматорството на всичко тренди няма място, а на преден фон излиза съвършената изработка и мисълта за устойчивостта на модата в бъдещето.

More Runway

Седмица на модата в Париж Есен/Зима 2024: простата гениалност на Miu Miu

Runway преди 2 седмици

Не знаем как, но Miuccia Prada не спира да ни учудва, впечатлява и вдъхновява с желанието си да разглоби всяка колекция и всеки тоалет, независимо дали в Prada или Miu Miu, на неговите зъбчета и компоненти.