Следва

Драмата на NYFW: Анна Уинтур & Марк Джейкъбс

NYFW Пролет/Лято 2019 - Michael Kors

And we do this all day, welcome to St. Tropez...

Runway преди 5 години

Майкъл Корс очевидно вижда като една от главните си цели да подобрява настроението както на клиентите и ценителите на едноименния бранд, така и на самия себе си. Корс намира щастието и удовлетворението на плажа, където е открил и вдъхновението си за поредната колекция с широко застъпена плажна тематика. Mr. Kors наема Pier 17 на пристанището, за да предаде максимално добре настроението си и на гостите на презентацията. Благодарение на талантливите сценографи дори мъгливото време в Ню Йорк не успява да помрачи морското настроение в емблематичната сграда.


Pier 17, NYC

Дизайнерът и съпругът му посещават Бора Бора и Тетиароа по-рано тази година, откъдето идва вдъхновението на Корс за първия EVER морски принт, използван в негова колекция, за цялата му 37-годишна кариера. Дори абстрахирайки се от очевидния морски десен, във всички визии присъстват множество препратки към горещите летни дни: сърфистки ризи, кашмирени спортни суетшърти и леки памучни рокли в наситени нюанси.

Michael Kors е глобален бранд, но ритъмът на сърцето на самия Майкъл е това, което кара тази голяма "машина" да се върти. В този ред на мисли е редно да обърнем специално внимание на платнените чанти и кашмирените плажни кърпи, щамповани с логото MK Beach Club. Корс неведнъж е казвал, че ако някога се занимава с дейност извън модната сфера, то тя би била хотелиерството: "Ще отворя верига от плажни клубове в популярни резорти по целия свят - от Малибу до Сен Тропе, от Тамарама до Сидни", разказва австралиецът. It's a fab idea, Mr. Kors.

More Runway

Седмица на модата в Париж Есен/Зима 2024: простата гениалност на Miu Miu

Runway преди 2 седмици

Не знаем как, но Miuccia Prada не спира да ни учудва, впечатлява и вдъхновява с желанието си да разглоби всяка колекция и всеки тоалет, независимо дали в Prada или Miu Miu, на неговите зъбчета и компоненти.