Следва

Кубинките Doc Martens. Военни, пънкарски, готически…

Trend Report: Брошките - само за момчета

Нека бъдем искрени – мъжкият асортимент от аксесоари няма такова разнообразие в сравнение с хилядите...

All fashion преди 14 години

Нека бъдем искрени – мъжкият асортимент от аксесоари няма такова разнообразие в сравнение с хилядите женски притурки към тоалета.

Дори и тези, които са налице са много често свързвани с култура или движение, с които не искате да забърквате личността си.

Брошките за мъже обаче са онзи аксесоар, който обединява културите, слива сезоните и прави гръмка крачка към сърцата и реверите на мъжете. Брошката си е класика при жените, но ето, че най-накрая завладя и мъжката половина от гардероба.

Въпреки че тези, които са по-срамежливи в модно отношение едва ли ще се закичат с подобна игла, ние се надяваме да ги виждаме по-често по софийските улици.



Все пак, да бъдем честни и да си признаем, че брошката си е адски секси и с правилната комбинация се получава много готин тренди вид. Именно комбинацията на дрехи и аксесоари може да доведе до по-непокорно-мъжкарска визия или да придаде неочаквано изискан вид на връхната ви дреха така, че дори самият лорд Байрон би ви завидял.



Най-актуални този сезон са брошките от старо сребро или тези с англосаксонски нюанси, но Stockholm Fashion Week ни напомни, че те могат да са идеален вариант мъжете бунтари да изразят себе си, така че мили мъже, време е да се замислите и да действате.

More All fashion