Следва

ТенденцииТе Есен/Зима 2018-та: Color-blocking

Тази жена: Ш.Х. и Маккуин от 1999 година

Savage beauty...

All fashion преди 5 години

Точно преди 20 години, тя притай дъха на най-големите имена в модната индустрия, танцувайки в бяла рокля между роботи, които я пръскаха с боя.

Колекцията е No. 13. Дизайнерът е Alexander McQueen. А тя - тя е Шалом Харлоу по време представянето на пролетната колекция за 1999 година на едноименния лейбъл на креативният. Пърформънсът, a coup de théâtre, е жива история и все още е сред 10-те най-запомнящи се модни дефилета на всички времена.

Неизбежно е да не си припомним интересната красота на родената в Канада Шалом Харлоу, която вече е на 44. Открита за модел още преди да е завършила на концерт на The Cure, брюнетката главоломно се изстрелва в най-челните места на модната индустрия. Само за година в кариерата си на модел Шалом печели 2 милиона долара, а "Форбс" я "нарочва" за една от най-печелившите модели в света за 2007-ма година.

Излишно е да изреждаме редицата имена на големи, за които Халоу е дефилирала - просто насочваме внимание към безумно готините й кадри в галерията горе>>> 


More All fashion

Кой би предположил, че ципът е свързан с история за независимост?

All fashion преди 1 час

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 19 часа

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.