Следва

Идва iPhone Xr!

BG Vintage с първи клубен концерт-спектакъл на 30-ти септември

„Това е музикален спектакъл изпълнен с много красиви мелодии, поднесени по един силно емоционален начин и с доза чувство за хумор“, споделя музикалният директор и съосновател на проекта Мишо Йосифов...

All About Life преди 5 години

След изключителния успех и огромен интерес към премиерното издание на концерт-спектакъла на BG VINTAGE в края на м. май, на 30-ти септември Sofia Live Club става домакин на първото им клубно шоу с начален час 20ч.

На сцената на най-добрия клуб за жива музика, талантливите музиканти официално ще представят и първата си авторската песен „На моята тераса“, която от месец звучи в националния радио ефир и се радва на изключително позитивни отзиви. Пиесата е създадена специално за проекта от Михаил Йосифов в духа на градската винтидж култура.

Идеята за възраждане на градската песен, създадена в периода 30-те - 90-те години на 20-век, по нов и модерен начин, завладя сърцата на всички докоснали се до това вълшебно музикално пътешествие и спечели верни фенове на проекта.

„Това е музикален спектакъл изпълнен с много красиви мелодии, поднесени по един силно емоционален начин и с доза чувство за хумор“, споделя музикалният директор и съосновател на проекта Мишо Йосифов.

Проектът, който обединява минало, настояще и бъдеще, и свързва няколко поколения професионални музиканти, утвърдени и тепърва изгряващи, е по идея на Михаил Йосифов, Вера Шандел и Елисавета Петрушева, които от години работят за популяризирането на красивата музика и винтидж културата в България. Целта им е чрез BG VINTAGE да възродят красотата на българската музика и да дадат поле за изява на по-младите музикални таланти.
По време на клубното шоу на BG VINTAGE ще прозвучат пиеси на Йосиф Цанков, Петър Ступел, Емил Димитров, изпълнявани през годините от Мими Николова, Васил Найденов, Йорданка Христова, Георги Минчев и много други.

На 30-ти септември на сцената в Sofia Live Club ще се качат Велека Цанкова, Ганиела Ганева, Ицо Любенов (вокали), Момчил Косев (вокал и китара), Иван Йорданов (саксофон), Исак Бенбасат (пиано), Светлин Стайков (бас), Виктор Викторов (барабани). Водещи фигури ще са внукът на Йосиф Цанков, тромбонистът Велислав Стоянов, и музикалният ръководител Михаил Йосифов (тромпет и диригент).

БИЛЕТИ за първия клубен концерт-спектакъл BG VINTAGE на цени от 15 и 20лв. могат да бъдат закупени в мрежата на Eventim и партньорските каси: SOFIA LIVE CLUB, OMV, щанд EVENTIM - The Mall, Билетен център НДК и др. Специално намаление ще има за ученици и пенсионери, като цената за тях ще е 10лв.

Поради огромния интерес и останалите извън залата хора на първото издание, се препоръчва предварителното закупуване на билети.

More from View Sofia

More All About Life