Следва

#NewEra Burberry: Какво да очакваме от Рикардо Тиши довечера

Новата гореща точка в града: Buzz Sneaker Station в Сердика център

Трябва да си ТАМ!

All fashion преди 5 години

Не един път сме заявявали, че имаме фаворит сред спорните магазини, който винаги се грижи за нас по най-добрия начин - Buzz Sneaker Station - една от любимите ни фешън локации!Сещате ли се за всичките ни общи проекти, след които сънувате кецовете и искате да ги притежавате? Припомняме тук! Сега те доказват за пореден път, че на първо място мислят за нас и нашето удобство, отваряйки трети магазин. Buzz Sneaker Station са вече и в Сердика център, а откриването е било better than ever. Повече в редовете долу >>>

Със засилено звездно присъствие беше открит новият Buzz Sneaker Station в София. Магазинът в Сердика Център отвори врати снощи с много музика и познати от хип-хоп сцената лица. Доброто настроение на посетителите беше гарантирано от DJ Doncho, който редуваше хит след хит в свой специален Live сет. А сред първите, които прекрачиха прага на новия BUZZ бяха колегите му, с които превзеха летните сцена като част от турнето Hip Hop History Repeating, подкрепено от BUZZ.

Бийтбоксърът Skiller, Alex P, Dj Cass и балет Nova бяха сред тези, които разгледаха разнообразието от над 300 модела кецове, тениски, суичъри, шапки и други спортни стоки, които новият магазин на BUZZ предлага. Част от тях не пропуснаха да се зарадват и си тръгнаха с хитови нови попълнения от колекциите на селектираните брандове. Хип-хоп звездите не отказваха снимки и на феновете си в специалния фото-корнер на BUZZ, а по стара традиция се щракнаха и заедно.

Сред познатите лица на събитието имаше и заклети сникър-фенове като режисьора на редица музикални клипове Павлин Илиев – Bashmotion, който е известен и като един от видните колекционери на кецове в България.

Партито-откриване беше посетено и от още много фенове на модерния градски аутфит, сред които и редица „диктатори“ в модни блогове и сайтове. Освен с подбрана музика, новият BUZZ зарадва първите си клиенти с бутикови сладки изкушения и намаления. И даде заявка, че ще бъде новото горещо място за модерни хора в столицата.

Със своя нов и модерен облик BUZZ пренася в България духа на големите световни мегаполиси и е задължително място за всички любители на качествените маратонки и спортни стоки, които искат да следват най-новите модни тенденции, но и да създадат свой уникален стил.

Третият магазин на веригата за кецове в София вече очаква почитателите на градската мода в Сердика Център на бул. „Ситняково“ 48.

More All fashion

Аксесоарен флирт: тези 9 модела

All fashion преди 2 дни

И нека сезонът на слънчевите очила, освен да започне, да приеме точно определени форми и окраски: сърца, цветя, животински щампи. Най-добрите модели на Лято 24 следват, като гарантираме, че ще издигнат на друго ниво всяка визия, дори и най-семплата.