Седмичен ХОРОСКОП - 17.09 - 23.09

Astro преди 5 години

ОВЕН 21.03 – 20.04

Ако сте родени под знака на Овен, пред вас се очертава седмица, в която ще има повече напрежение и поводи за спорове и опозиции от обичайното. Основните "сблъсъци" ще бъдат в дома ви, отнасяйки се до семейни въпроси.

Това в никакъв случай не означава, че ви очакват само облачни дни. През тези седем дни ще имате множество поводи за радост, които или ще окажат значително влияние върху вашето бъдеще като цяло, или ще бъдат добър край на важно събитие в живота ви.

Изненадите, които ви очакват, ще окажат положително въздействие върху личните и професионалните ви планове. Тази седмица новите запознанства ще бъдат предимно с хора, които живеят в други градове. Поради тази причина комуникацията ви ще бъде ограничена главно до телефонни разговори или имейли. Как ще се развие това запознанство - не е ясно, затова бъдете внимателни и преценете ситуацията.

Новини, свързани с човек, роден под знака на Козирог, Телец или Дева, ще ви изплашат или объркат. През седмицата избягвайте конфликти с хора, родени под знака на Лъв, Овен или Стрелец.

През идната седмица най-сетне ще можете да разрешите сложен проблем, да постигнете споразумение по въпрос, който дълго бива разискван. Време, прекарано със семейството е лекарството за психическото ви изтощение, подарете си го.

Хороскоп

Още от Astro