Седмичен ХОРОСКОП - 17.09 - 23.09

Astro преди 5 години

ТЕЛЕЦ 21.04 – 21.05

Телци, пригответе се за седмица, в която романтичните ви начинания ще имат различно развитие от очакваното. Това в никакъв случайно не означава, че ще срещнете проблеми или други неприятности, а е просто предупреждение, тъй като чувствителна ви душа трудно ще преживее каквато и да е промяната, била тя и за ваше добро. Пълни сте с енергия и ентусиазъм, което ще се окаже много привлекателна комбинация.

Възможно е интересът ви да бъде събуден от разрешаването на семейни проблеми, с които досега не сте имали достатъчно време или ресурси да се справите.

Финансовите ви дела ще бъдат нестабилни, особено ако включват човек от вашето семейство или близкото ви обкръжение. Не е подходящо време да се правят дългосрочни ангажименти (особено финансови). Разходи, свързани със здравето на роднина, са възможни през идната седмица.

Добрите моменти през тези седем дни ще бъдат свързани с нови и стари познанства и приятелства, които ще претърпят интересно развитие - ще имате приятни преживявания с тях. Връзката с човек, роден под знака на Рак, Скорпион или Риби може да изпълни душата ви със силни емоции.

Този уикенд рискувайте и оставете другите да научат как се чувствате.

Хороскоп

Още от Astro