Седмичен ХОРОСКОП - 17.09 - 23.09

Astro преди 5 години

РАК 22.06 – 23.07

Представителите на зодия Рак за изправени пред седмица, в която ще трябва да се помирят с хора, с които имат проблемни отношения. Това може да са собствените ви деца, родители, брат или сестра.

Тази седмица мнозина ще се радват на добри доходи от работа, по-добри продажби или повече клиенти и пр. Клиент, управител или бизнес партньор, роден под знака на Близнаци, Везни или Водолей, ще ви помогне да успеете или ще имате обща финансова изгода от общи начинания.

Идеите ви се движат с висока скорост още с началото на седмицата, но не забравяйте да мислите, преди да говорите.

Среща, разговор или контакт с близка до вас жена трябва да бъдат внимателно обмислени, преди да давате отговор или да приемате нейно предложение. Бъдете предпазливи, тъй като може би се правят опити за манипулации от страна на въпросната жена.

През идната седмица ще се появят моменти на безпокойство, свързано с пътувания (на дете или млад човек във вашето семейство). Пътувайте само ако е от съществено значение.

По-младите представители на знака трябва да бъдат внимателни с личните си вещи, защото съществува риск от загуба или кражба на важни елементи и документи.

Хороскоп

Още от Astro