Седмичен ХОРОСКОП - 17.09 - 23.09

Astro преди 5 години

СКОРПИОН 24.10 – 22.11

През тази седмица родените под знака на Скорпион ще трябва да обърнат внимание и да организират по-детайлно плановете си, свързани с кариера или бизнес развитие.

Действията или пропуските на роднина ще бъдат причина за безпокойство и напрежение в семейството. Не принуждавайте хората около вас да се съгласят с всичко, което се харесва на вас. Избягвайте да давате неизпълними обещания.

Бъдете внимателни във взаимоотношенията си с хора, живеещи близо до вас. Идната седмица предвещава неразбирателство или прибързан конфликт с тях. Водете достойна битка, но също така и не забравяйте да търсите постижим компромис.

Въпреки възможното възникване на спорове,седмицата е благоприятна за хармонизиране на нарушените взаимоотношения. Периодът е благоприятен, за да потърсите прошка за грешки или обиди от миналото.

Представителките на знака ще очакват развитието на вече започнали събития, без да участват активно в тях (поне не и на този етап). В четвъртък и петък четете дребния шрифт. Дяволът е в подробностите точно сега особено когато има рискове.

Хороскоп

Още от Astro