Седмичен ХОРОСКОП - 17.09 - 23.09

Astro преди 5 години

СТРЕЛЕЦ 23.11 – 21.12

Ако сте родени под знака на Стрелец, тази седмица ще преживеете събития, които ще ви изпълнят с оптимизъм за в бъдеще. В този период ще получите различни оферти и предложения и ще имате възможност да реализирате нови благоприятни шансове, които сами ще дойдат при вас.

Някои от очакванията ви за предстоящата седмица са свързани с важна среща, разговор или събиране. През тези седем дни ще проведете разговори с роднини или ще предприемете конкретни действия от финансово естество отново свързани с тях.

Неочаквани събития тази седмица ще отворят нови възможности. Няма да ви се даде нищо, което няма смисъл, независимо от вашата лична първоначална преценка на конкретните събития. Ще ви се наложи да обсъждате или вземате решения за настоящи или бъдещи жилища. Едно конкретно събитие ще ви провокира, за да предприемете такива действия.

Не се притеснявайте, ако в четвъртък и петък не сте особено продуктивни. В момента думите могат да бъдат по-ефективни от действията. Представителките на зодията ще преминат през важна семейна седмица, през която ще се надигне необходимостта от решения, променящи начина на живот или личните взаимоотношения.

Този уикенд следвайте груповото настроението и нагласа и не оставяйте трудните въпроси без отговор.

Хороскоп

Още от Astro