Седмичен ХОРОСКОП - 17.09 - 23.09

Astro преди 5 години

Растящата Луна навлиза в Стрелец на 16-ти септември, което позволявана настроенията ни да се адаптират и да реагираме адекватно на създаващите се ситуации. Позицията на огнената зодия ни напомня да се насладим на малкото останали красиви летни дни, докато и те не са ни се изплъзнали - периодът изобилства от приключения, които само чакат нашето включване. Стрелецът казва: "Виждам", а ние трябва да се слеем с тази негова визия и да се опитаме да погледнем отвъд всичко познато.

Меркурий в Дева образува тригон с Плутон в Козирог (от 16 до 21 септември), носейки ни посланието на надеждата. Положението на Меркурий ни дава методично, проницателно и щателно отражение на досегашните ни методи на общуване. Тригонът, който се образува, ни дава предложение за едно по-смислено разбиране за съдбата и достатъчно време, за да го разтълкуваме.

В тази си позиция Меркурий и Дева образуват и секстил с Юпитер в Скорпион от 16-ти до 19-ти, което предполага добри новини за растеж и просперитет, особено за тези, отворени към разширяване на кръгозора си и полето за изява. Меркурий носи новини и разговори, а Юпитер - благосъстояние и напредък.

Планетата на Хермес излиза от Дева и Влиза във Везни на 22 септември и остава там до 10 октомври, като насочва и акомпанира потока от сведения и информация - досущ като храна за мозъка - по хармоничен и увлекателен начин. Този аспект ни снабдява с неприсъща дипломатичност в отношенията и неистова необходимост от това да сме постоянно заобиколени от любимите си хора.

Хороскоп

Още от Astro