Следва

Открийте вкусовете на София със Sofia Restaurant Week

Real Love: Бийбс отказа да подпише предбрачен договор

Не всичко е пари...

Celebrities преди 5 години

Абсолютно съвсем официално е: Джъстин Бийбър и Хейли Болудин са семейство и са се венчали в гражданското в Ню Йорк.

И докато всички се чудят кога ще е грандиозното сватбено тъжерствено на лудо влюбената двойка, излизат други интересни факти около брака им.

Оказва се, че Бийбс категорично е отказал да подпише предбрачно споразумение с Хейли, защото й имал пълно доверие. Състоянието на певецът се оценява на почти 262 милиона долара, а това на модела на скромните 3 милиона долара, именно и заради това екипът на Джъстин е в тотална паника, защото при развод с Болдуин Джъстин рискува да се раздели с половината си богатство.

Клюките носят, че сватбата на Бийбър и Хейли ще се състои следващата седмица в Кандата, а локацията е луксозното имение в Онтарио, за което певецът се изръси с 5 милиона долара това лято.

More Celebrities

Бианка Ченсори облечена, първа поява след нападението в Дисниленд

Celebrities преди 5 часа

Кание Уест и Бианка Ченсори направиха първата си публична поява след нападението над Бианка в Дисниленд. Двойката беше забелязана в Лос Анджелис в необичаен за тях вид: първо, Бианка е в солидно облекло, ако изключим къси велосипедни шорти, второ, Кание, отговарящ на образа на жена си, е в светли дрехи, въпреки че обикновено носи черно.