Следва

ТенденцииТе Есен/Зима 2018-та: Scarf prints

LFW Пролет/Лято 2019 - Victoria Beckham

10 Years in Fashion...

Runway преди 5 години

Кралицата се завърна у дома! Виктория Бекъм отпразнува 10 години в модната индустрия като представи новата си колекция по време на Седмицата на модата в Лондон, а не както традиционно в Ню Йорк.

В галерия, точно до магазина й на Dover Street, дизайнерката се фокусира върху това да утвърди стиловете, които налага марката й. Британската икона от 90-те Стела Тенант откри дефилето, което бе елегантна артилерия от шикозни дрехи, проектирани с ясна представа за точен, непреодолим набор от начини за обличане.

Пластове, рокли над панталони, симпатично усещане за гръндж, цветове, свежи ризи, контрол върху всеки компонент. Ключов компонент в колекцията за Пролет/Лято 2019-та се оказаха super-slim панталони от креп, с цепка в долната част на крачола, които наподобяваха leggings и бяха показани в точно 11 различни нюанса, като дори самата Виктория се появи облечена в такива, за да се поклони на публиката уважила заветното й прибиране у дома в Англия.

Всичко от колекцията - разглеждаме в галерията горе>>>


More Runway

Седмица на модата в Париж Есен/Зима 2024: простата гениалност на Miu Miu

Runway преди 2 седмици

Не знаем как, но Miuccia Prada не спира да ни учудва, впечатлява и вдъхновява с желанието си да разглоби всяка колекция и всеки тоалет, независимо дали в Prada или Miu Miu, на неговите зъбчета и компоненти.