Следва

Соренти показа Мос такава, каквато не сме я виждали

Искаме: На Pantone Color чорапите

Absolute MUST!

All fashion преди 5 години

Чорапът е незаменим аксесоар /не само за този сезон/! Задължителен акцент в иначе привидно семпъл аутфит или пък print on print в хващаща окото визия.

От Pantone всяка година се заемат с не леката задача да ни представят Цвета на годината, а ето че вече си имат и ново начинание. От института започват да произвеждат цветни чорапки.


Сред нюансите от първата колекция ще е и Ultra Violet, цветът на тази година, както и пастелните нюанси на следващите сезони.

Чорапите са изработени от органичен памук и са представени в различни модели - има къси и дълги. Може да бъдат ваши, а и наши, за скромните 9 евро на чифт.

More All fashion

Кой би предположил, че ципът е свързан с история за независимост?

All fashion преди 8 часа

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 1 ден

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.