Следва

Кортни Кардашян заби 20-годишен стилист

Вкусно с Меган Маркъл: Готварската книга на херцогинята

Yummy...

Celebrities преди 5 години

Меган Маркъл се отказа от кино кариерата си, но не и от страстта към готвенето.

Още преди да се запозна с принц Хари, 37-годишната актриса обожаваше готвенето и винаги е признавалa, че обича да експериментира с различни ястия. Повече от очевидно е, че кралският брак не променил чак толкова навиците на херцогинята на Съсекс. Съвсем наскоро Меган представи кулинарната книга "Заедно", в чието създаване тя е пряко замесена. Информация за това се появи дори на официалната страница на двореца Кенсингтън в Instagram.

В публикацията се казва, че Маркъл е написала първата си книга с рецепти заедно с основателите на общността Hubb Community Kitchen, която включва жени, работещи в трапезарията, разположена в Лондонския център на мюсюлманското културно наследство, които миналата година преживяха трагична история.

"Кухнята на общността Hubb е място, където жените се смеят, скърбят, плачат и готвят заедно. Тук културната идентичност е обединена под един покрив и създава пространство, в което всички могат да се чувстват комфортно. Тук, всеки усеща обща нужда от обединяване и общуване, а и от готвене заедно, за да изпита удоволствия и неудобства на живота", пише в предговора към готварската книга херцогиня Маркъл.


За пръв път съпругата на принц Хари посети кухнята на общността Хъб през януари 2018 г. Оттогава херцогинята започва да идва редовно и да готви с жени от организацията. Известно е, че кулинарната книгата на Меган включва 50 рецепти от ориенталска кухня. В колекцията се намира начин за приготвяне на пилешко месо в сос от къри, авокадо и зелено чили, патладжан по Индийски, торта с карамелизирани сливи и други ястия. Печатното издание струва 9,99 лири и вече е налице в Amazon. Парите, получени от продажбата на книгата, разбира се, ще бъдат прехвърлени в подкрепа на Hubb Community Kitchen.

More from View Sofia

„Светска“ Меган и „траурна“ Кейт: първата съвместна поява на Съсекс и Кеймбридж след смъртта на Елизабет II

Celebrities преди 1 година

За първи път от доста време, всъщност от юни месец, семейства Съсекс и Кеймбридж се появиха заедно публично. Легендарното събиране на четворката се случи (въпреки скандалите) след кончината на кралица Елизабет II. Семействата са в траур.  

Един откъс от книгата „Домът на Gucci” от Сара Фордън, от който става ясно откъде тръгват нещата

Books преди 2 години

Преди дни издателство Ciela пусна на пазара книгата на Сара Гей Фордън "Домът на Gucci. Една истинска история за убийство, лудост, блясък и алчност ” - именно тя е в основата на сценария на новия филм на Ридли Скот. Часове след премиерата, публикуваме откъс за конфликта между Родолфо Гучи и сина му Маурицио, причинен от Патриция Реджани, тогава годеница на Маурицио, която години по-късно ще се окаже поръчителката на убийството му.  

More Celebrities

Внезапно слабичката Кейти Пери и пак ли за онова лекарство става въпрос

Celebrities преди 5 часа

Кейти Пери и силно вталената й фигура, демонстрирана в прозрачна мрежеста рокля на музикалните награди iHeartRadio 2024 възбудиха добре познатия ни шум около "обичайния заподозрян" - Оземпик. 

Pre-Fall 2024 на Dior и всички звездни гости на Мария Грация Кюри

Celebrities преди 1 час

На 15 април в Ню Йорк беше показана предесенната колекция на френската модна къща Dior. Творческият директор Мария Грация Кюри събра на първия ред куп на шоуто в Бруклинския музей куп звездни посланици на марката. 

Тенис мода номер 4 от Зендая, този път в бяло

Celebrities преди 1 ден

Тенис модното турне на Зендая вече е към своя край. Признаваме се, никога не сме се радвали толкова на буквалната мода. Стилът на актрисата, вдъхновен от тениса, за премиерата на предстоящия филм Challengers, обаче, определено е нещо много специално. През уикенда видяхме разнообразие от бели тенис визии в Милано, следващи показаното в Сидни, Париж, Рим и други столици, така че се гмурваме в приказния стилов свят на талантливата актриса, създаден от стилиста Лоу Роуч (Law Roach), за пореден път.