Следва

Кортни Кардашян заби 20-годишен стилист

Вкусно с Меган Маркъл: Готварската книга на херцогинята

Yummy...

Celebrities преди 5 години

Меган Маркъл се отказа от кино кариерата си, но не и от страстта към готвенето.

Още преди да се запозна с принц Хари, 37-годишната актриса обожаваше готвенето и винаги е признавалa, че обича да експериментира с различни ястия. Повече от очевидно е, че кралският брак не променил чак толкова навиците на херцогинята на Съсекс. Съвсем наскоро Меган представи кулинарната книга "Заедно", в чието създаване тя е пряко замесена. Информация за това се появи дори на официалната страница на двореца Кенсингтън в Instagram.

В публикацията се казва, че Маркъл е написала първата си книга с рецепти заедно с основателите на общността Hubb Community Kitchen, която включва жени, работещи в трапезарията, разположена в Лондонския център на мюсюлманското културно наследство, които миналата година преживяха трагична история.

"Кухнята на общността Hubb е място, където жените се смеят, скърбят, плачат и готвят заедно. Тук културната идентичност е обединена под един покрив и създава пространство, в което всички могат да се чувстват комфортно. Тук, всеки усеща обща нужда от обединяване и общуване, а и от готвене заедно, за да изпита удоволствия и неудобства на живота", пише в предговора към готварската книга херцогиня Маркъл.


За пръв път съпругата на принц Хари посети кухнята на общността Хъб през януари 2018 г. Оттогава херцогинята започва да идва редовно и да готви с жени от организацията. Известно е, че кулинарната книгата на Меган включва 50 рецепти от ориенталска кухня. В колекцията се намира начин за приготвяне на пилешко месо в сос от къри, авокадо и зелено чили, патладжан по Индийски, торта с карамелизирани сливи и други ястия. Печатното издание струва 9,99 лири и вече е налице в Amazon. Парите, получени от продажбата на книгата, разбира се, ще бъдат прехвърлени в подкрепа на Hubb Community Kitchen.

More Celebrities