Следва

Gucci съживява бюти линията си?

Потопи се в извора на Source Essentielle

#FINDYOURESSENTIAL

Hair преди 5 години

Да намериш себе си в забързаната въртележка на градското ежедневие обикновено е изключително трудна задача. На линия си 24/7. Споделяш всичко, от любимите хора до съкровените моменти, в социалните мрежи. Летиш от точка А до точка Б. Жонглираш с около 375 задачи. Мъчиш се да угодиш на всички... и така до безкрай.

Ние се уморихме само да изброяваме, а какво остава за теб - ТИ, която правиш всичко това възможно и мечтаеш за завръщане към извора на чистотата, истинското усещане за нещата и прозрачната красота.

Source Essentielle на L'Oréal Professionnel е новият извор на професионална красота създаден, за да остави само същественото, онова, което обичаме истински, прегръщайки те с най-уютната грижа за коса, за която някога си мечтала.

Натуралност, Прозрачност, Професионализъм и Устойчивост са главните четири, с които от L’Oréal Professionnel успяват да ни влюбят в новата серия продукти, внимателно създадена, за да даде най-доброто на вашата, и нашата, коса.

В четири серии за всеки тип коса - нормална, суха, боядисана коса и с чувствителен скалп, всяка от нас открива себе си. В изклъчително красивите опаковки откриваме оптимална формула за максимална грижа!





Source Essentielle, освен с изтънчено име, което гали небцето, се гордее с формула с между 80% и 100%! висококачествени съставки с натурален произход.
Само в две стъпки: шампоан и грижа, постигаме абсолютно същия професионален резултат като този на класически професионален продукт за коса L’Oréal Professionnel, с който сме свикнали в салона. Фактът, че съставките са детайлно описани на етикетите, а опаковките са еко и имат симпатична и иновативна квадратна форма за по-голямо удобство само допълва усещането за специалност, постигнато в този случай с изумителна лекота и висш пилотаж в познаването на материята. 

С момичетата вече изпробвахме шампоана за ежедневна употреба, чийто мирис на акация е повече от божествен, подхранващото олио за суха и чувствителна коса, което върши чудеса и ухае на жасмин, и маска за блясък за боядисана коса, която носи привкус на късно лято с листата от смокиня, и сме напълно, безвъзвратно изгубени в истинското усещане на това да доставяш разкош на сетивата си. Знаем, че вече и вие искате, затова - време е да изберете вашият Source Essentielle извор на професионална красота от редовете по-долу >>>



Серия за всеки тип коса
1. Шампоан за ежедневна употреба с 80% съставки с натурален произход. Формула, обогатена с екстракт от листа на акация и екстракт от алое вера.

2. Грижа с изплакване за по-лесно разресване с 99% съставки с натурален произход*. Формула, обогатена с екстракт от алое вера и арганово масло.

За чувствителен скалп
1. Деликатен шампоан за чувствителен скалп и всеки тип коса с 80% съставки с натурален произход*. Формула, обогатена с екстракт от невен и екстракт от лайка.

Серия за суха, чувствителна коса
1. Подхранващ шампоан за суха, чувствителна коса с 96% съставки с натурален произход*. Формула, обогатена с екстракт от жасмин и сусамово масло.

2. Подхранваща маска за суха, чувствителна коса с 99% съставки с натурален произход*. Формула, обогатена с кокосово масло и сусамово масло.

3. Подхранващо олио за суха коса със 100% съставки с натурален произход. Формула, обогатена с екстракт от жасмин и слънчогледово масло.

Серия за боядисана коса
1. Маска за блясък с 99% съставки с натурален произход. Формула, обогатена с екстракт от листа на смокиня и слънчогледово масло. Без съдържание на силикон за естествено усещане на боядисаната или изсветлена коса. Косата е блестяща и предпазена.

2. Олио за блясък на боядисаната коса със 100% съставки с натурален произход. Формула, обогатена с екстракт от вечнозелени цветя и слънчогледово масло. Прави косата по-мека и блестяща.

Всички продукти са с натурални формули: поне 80% съставки с натурален произход и веган формули: без съставки и вторични продукти, набавени от животни.

Choose your tailored shampoo & complement with your conditioning need! Продуктите могат да бъдат намерени във фризьорските салони, който работят с L’Oreal Professionnel.





More Hair