Следва

AEG стартира конкурс за дизайн на кухня

Сгодена ли е Хайди Клум?

Wedding bells??!?!?

Celebrities преди 5 години

Щастлива и влюбена Хайди Клум очевидно по нищо не се притеснява, че излиза с 29-годишен младеж.

45-годишният модел и младата й половинка - Том Каулиц, се появиха на юбилейната 70-та церемония по раздаването на наградите "Еми".

Визиите на двамата не останаха незабелязани, но нещото, което направи огромно впечатление бе гигантският, неприлично наподобяващ на годежен, пръстен на ръката на Клум.

Разбира се, декорацията предизвика ред дискусии за това сгодени ли са Хайди и Том и дали скоро ще има звездна сватба.

Мнозина смятат, че Каулиц е толкова влюбен в красавицата, че едва шест месеца след началото на връзката им е взел важното решение да й предложи брак. Ето, обаче, какво има да каже самата Клум по повод щастливата новина и мистериозното бижу:

"Не сме сгодени! Всички тези орнаменти са взети под наем и просто си отиват с огърлицата около врата ми. Не е нужно да мислите твърде много, това са просто красиви пръстени", каза моделът.

Явно, Хайди, която е била женена два пъти, и Том, който все още е в процес на развод с бившата си Риа Сомерфелд, нямат абсолютно никакво желание да узаконяват любовта си.

More Celebrities

Внезапно слабичката Кейти Пери и пак ли за онова лекарство става въпрос

Celebrities преди 14 часа

Кейти Пери и силно вталената й фигура, демонстрирана в прозрачна мрежеста рокля на музикалните награди iHeartRadio 2024 възбудиха добре познатия ни шум около "обичайния заподозрян" - Оземпик. 

Pre-Fall 2024 на Dior и всички звездни гости на Мария Грация Кюри

Celebrities преди 11 часа

На 15 април в Ню Йорк беше показана предесенната колекция на френската модна къща Dior. Творческият директор Мария Грация Кюри събра на първия ред куп на шоуто в Бруклинския музей куп звездни посланици на марката.