Следва

Къде ще е шоуто на Victoria's Secret тази година?

AEG стартира конкурс за дизайн на кухня

AEG стартира конкурс за дизайн на кухня

All About Life преди 5 години

Прочетете повече за конкурса и се регистрирайте за участие с вашия дизайн на кухня на: https://kitchendesign.aeg.com/


AEG кани интериорни дизайнери от цяла Европа да представят своите дизайн концепции за невероятно изживяване в кухнята. Темата „Изострете сетивата си“ (Sharpen your Senses), отчита симбиозата и зависимостта, която съществува между дизайн и функционалност.

Стартирането на новия конкурс за интериорен дизайн е възможност за проектантите на кухни да споделят своето виждане за това как потребителите да изпитат удоволствие при употребата на кухненските уреди по време на различните фази на готвене. Участниците ще имат възможност да спечелят страхотни награди.

Конкурсът е разделен на две категории – едната е за вече съществуващи / инсталирани кухни, а другата категория е предназначена нови проекти за кухня с минимум четири уреда AEG.

Конкурсът е отворен за професионални проектанти на кухни и интериорни дизайнери, които са интегрирали или планират да интегрират уреди AEG в проектите си до края на годината. Добавете вашия дизайн на кухня и прочетете повече за конкурса на: https://kitchendesign.aeg.com/

Първа награда – печелившият дизайн на кухня ще получи всички уреди включени в проекта. Също така ще спечели пътуване до Копенхаген за двама, с вечеря в ресторант Kadeau, който има две звезди Мишлен; както и две нощувки в уникалния хотел Babette Guldsmeden през април 2019 (на 13 или 27 април). В допълнение, победителят ще участва в кулинарната академия на AEG, която ще включва уъркшоп и готварски сесии с местен шеф-готвач.

Дизайнерите от България ще имат допълнителна възможност да спечелят награда за своя проект или реализирана кухня с уреди AEG. Измежду всички подадени предложения AEG ще изтегли едно и ще зарадва автора му с премиум уред за вграждане AEG. Ще има и много утешителни награди за изявилите се участници.

 

Иновации на вкуса

Интериорните дизайнери, които искат да проектират нова кухня ще могат да включат най-новите продукти на AEG, като паровата фурна SteamPro с три режима на готвене – с нагряване, само на пара (100% пара) или комбинация от двете. В комбинирания режим фурната автоматично ще изчисли точния баланс между нагряване и пара. Дали гриловате месо, печете хляб, приготвяте деликатни десерти или готвите Су Вид (SousVide), вие ще бъдете уверени през цялото време, защото умната фурната предлага 220 рецепти – просто изберете желаното ястие от менюто и натиснете старт.

 

 

Индукционните плотове на AEG безпроблемно се вписват във всеки кухненски дизайн. Оригиналната, отличена с награди, съдомиялна AEG ComfortLift, предлага ергономично решение за разтоварване на съдовете, а функцията AirDry гарантира отлично и икономично изсушаване.


Electrolux оформя по-добър начин на живот като преоткрива вкусното готвене и грижата за дома, правейки ежедневието по-приятно и устойчиво за милиони хора. Като водеща глобална компания за електроуреди, ние поставяме потребителя в основата на всичко, което правим. Ние продаваме повече от 60 милиона домашни и професионални уреди в повече от 150 пазара всяка година от нашите марки Electrolux, AEG, Anova, Frigidaire, Westinghouse и Zanussi. През 2017 г. Electrolux реализира продажби от 11.8 милиарда евро с персонал от 56,000 души по цял свят. За повече информация: aeg.bg и electroluxgroup.com

More All About Life

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 11 часа

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.

Астро: 4-те зодии, предразположени към психични разстройства

All About Life преди 11 часа

Коя зодия според вас е най-склонна към депресия? Кой е по-вероятно да има хистрионно разстройство на личността? Става дума за четирима представители на зодиакалния кръг, чиято психика е много лабилна.