Следва

MFW: Какво да очакваме?

Ел Ей забрани естествената кожа

Say NO to...

All fashion преди 5 години

Властите в Лос Анджелис официално ще забранят продажбата на естествена кожа в града. Като това решение ще бъде подкрепена от големи модни имена като Michael Kors, Jimmy Choo, Versace, Gucci и Burberry.

"Щастливи сме да спрем тази жестока и нечовешка практика. Лос Анджелис винаги е бил зад това всички да сме човешки настроение и това е една отлична следваща стъпка в тази област. Надяваме се съвсем скоро цялата страна ще въведе подобна забрана", каза член на администрацията в Лос Анджелис Пол Кортез.

Очаква се в края на март същото решение беше взето от властите в Сан Франциско.

Всъщност, всички дизайнери, които участваха в Седмицата на модата в Лондон от 14 до 18 септември, категорично отказаха да използват естествена кожа и косъм в колекциите си, като това бе официално обявено и от Британския моден съвет.
 

More All fashion

Страст и обожание: шоуто на Saint Laurent в Париж

All fashion преди 3 дни

По време на своето шоу Есен/Зима 2024/25, празнуващо прозрачните силуети, така скъпи на самия Ив Сен Лоран, творческият директор на модната къща Антъни Вакарело отдаде почит на гения на Ив с още един феноменален детайл - известната брошка със сърце, превърната в огърлица.