MFW Пролет/Лято 2019 - Max Mara

... от Седмицата на модата в Милано, вече сме на вълна Max Mara, въпреки че съвсем скоро ще се прехвърлим на вълна Лагерфелд и Fendi.

Но преди това, както подобава, британският дизайнер, Иън Грифитс, начело на италианската фешън марка ни връща обратно в годините преди Новата ера, защото за новата си колекция черпи вдъхновение от Гръцката митология.

С две думи: Класиката пренаписана от Грифитс - нещо, на което ставаме свидетели всеки нов сезон.

Сериозно проучване на нюансите на кафявото и бежовото, интересна нова цветова схема за пролетно-летния сезон, но както самия дизайнер казва: "Моето момиче е наполовина амазонка, наполовина океанска богиня."

Интересни, доста разчупени, силуети с едно рамо, поли молив, подобно на Burberry-то на Тиши, винил и прозрачни материи, и чанти за през рамо, което изглежда ще е сериозна тенденция през топлите сезони на 2019-та година.

Симпатично намигване, че забрадката няма да бъде забравена, но все пак говорим за Max Mara, че гетите ще се върнат на мода и цял арсенал от връхни дрехи: тренч от габардин на polka dot принт, парка с цвят на жълт нарцис, палто в грахово-зелена вълна, кожен тренч в цвят на карамелизирана захар, маслено кафво, а защо не и богата маслина.

Умираме си/по/за Max Mara, в галерията горе>>>

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.

Още от ViewSofia