Следва

Британският елит отлъчи Меган Маркъл

София Лорен на 84!

"Фантазията на мъжете е най-страхотното оръжие на жените."

Celebrities преди 5 години

Обичаме я на 24, на 84 и през цялото останало време на света. Коленичим пред иконичната й красота и сме в захлас от цялото й съществуване. Жена, изваяна до последната си молекула, отдадена на безвремието. Модел за подражание на милиони и безпрецедентен фен на спагетите. Днес празнува своя 84-ти рожден ден. Родена под знака на девата, нежността и женствеността й бликат от малкия и големия екран години наред и никога не омръзват. Името й е споменавано в безброй статии, а цялата й осанка е муза за милиони и до днес. Припомняме някои от последните ни материали, фокусирани главно върху нея, сред които София Лорен за Dolce & Gabbana Beauty; София Лорен... засилено "усещане за жена"; "Прическата не засяга само начина, по който ще прекарате деня си, ами и самия живот."

Днес празнуваме София Лорен с 23 кадъра в галерията горе... >>>

 

 

More Celebrities

Внезапно слабичката Кейти Пери и пак ли за онова лекарство става въпрос

Celebrities преди 1 ден

Кейти Пери и силно вталената й фигура, демонстрирана в прозрачна мрежеста рокля на музикалните награди iHeartRadio 2024 възбудиха добре познатия ни шум около "обичайния заподозрян" - Оземпик. 

Pre-Fall 2024 на Dior и всички звездни гости на Мария Грация Кюри

Celebrities преди 21 часа

На 15 април в Ню Йорк беше показана предесенната колекция на френската модна къща Dior. Творческият директор Мария Грация Кюри събра на първия ред куп на шоуто в Бруклинския музей куп звездни посланици на марката.