Coca-Cola с българска ТВ реклама

Coca-Cola с българска ТВ реклама

Михаела Филева е основният „герой“ в спота

Coca-Cola пусна първата в историята на бранда реклама, в която главната роля се изпълнява от български музикален изпълнител, именно чаровната Михаела Филева. Тя е и първият посланик на марката за своята 50-годишна история у нас. Дългосрочният ангажимент на Михаела Филева към компанията, както и най-големият музикален проект с участието на родни артисти - Coca-Cola The Voice Happy Energy Tour, са поредното доказателство за това, че Кока-Кола България подкрепя българските изпълнители.

Във видеото талантливата изпълнителка показва, че истински специалните и забавни моменти са тези, споделени с леденостудената напитка, макар и заседнала в асансьор. Музиката към рекламата е и последният хит на Михаела Филева и Искрата - „Играем за победа“, реализиран със съдействието на Кока-Кола.

“Заснемането на клипа беше истинска забава! В него може да виждате само двама лирически герои, но зад успеха всъщност стои цял екип от професионалисти.“, сподели главната героиня Михаела Филева. Рекламното видео се върти по телевизията и кината, линка в YouTube ще откриете тук: Михаела Филева и Coca-Cola

 

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.