MFW Пролет/Лято 2019 - Fendi

MFW Пролет/Лято 2019 - Fendi

90-те преливат в 2000-та...

Подчинен изцяло на новото общество, а и все пак създаден донякъде с тази идея, Fendi ни показа една изключително разчупена колекция.

С ясното твърдение, че без аксесоари визията е не само наполовина непълна, а направо празна, и че логото е В–С–И–Ч–К–О - Карл Лагерфелд и Силвия Вентурини Фенди са pure Gen Z!

Обици на нестандартни места, чанти препаски & още & още. "Поглеждаме от другата страна на нещата", споделя нежната половина от креативното дуо на къщата.

Странно е, но този път дизайните обръщат повече внимание на активната, нормална жена и й подаряват небивал комфорт за ежедневието. И тук забелязваме прокрадването на multi джобовете, което ни навежда на мисълта, че това ще е IT детайла на идните Пролет и Лято. Утилитарните намигания са неизбежни, имайки предвид колаборацията със спортния стрийт гигант Fila, както и осезаемото ърбан усещане, преплетено с елегантния шик, който е синоним на Fendi.

Попадаме в море от бежово и кафяво, лого и cycling шорти в комбо с шушлякови якета, а и не само, които въплъщават идеята на шоуто на Fendi и подписа на двамата й дизайнери.

Новите дизайни разглеждаме
в галерията горе>>>


Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.

Още от ViewSofia