#highonmatte от YSL

#highonmatte от YSL

ALL HOURS

YSL Beauté е като най-добър приятел не жената. Изслушва, разбира и отговаря на нуждите й по най-добрия начин. Не, не са диамантите най-добрият приятел на жената, а устойчивите гримове на YSL. Сега към тях се присъединява нов член в графата фон дью тени. Want to know more? Потопете се в редовете долу >>>

Kъм познатите звезди на YSL, фон дьо тен ALL HOURS и LE CUSHION ENCRE DE PEAU, се присъединява нова икона. Сега фон дьо тенът под формата на стик ALL HOURS става част от арсенала на дамата, която желае да завладее висините с мат. Кадифеният, мек и безупречен завършек е в ръцете Ви и се запазва винаги матов през цялото време - гарантиранo покритие.

Готови, на старта; вземете #Highonmatt

ФОН ДЬО ТЕНЪТ ALL HOURS: Оставете кадифеният мат да ви издигне във висините!

Устойчив на забавления; създаден за предизвикателствата на нощта. Първият устойчив 24ч фон дьо тен във вид на стик ALL HOURS се запазва независимо от времето и остава непокътнат през цялото време, през което сте на дансинга.

- Лесната за нанасяне формула се трансформира в крем пудра и се плъзга нежно по кожата, а сферичните частици и свойствата им предпазват от омазняване през цялата нощ.
- Умопомрачително пристрастяване, готови ли сте да пробвате? Изберете покритие с неуловим воал, който прикрива зачервяванията и несъвършенствата – или нанесете повече за незабележимо, но плътно покритие.

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.