MFW Пролет/Лято 2019 - Moschino

MFW Пролет/Лято 2019 - Moschino

Да ти нарисувам мода като от мечтите...

Ако се чудите как би изглеждала колекция между мосю Диор и Джани от 80-те... ето я, но с безобразните щрихи на Джеръми Скот all over.

Добре дошли в нарисуваната мода, ние лично убиваме за тези чорапогащи както и за тази булчинска рокля, без воала, разбира се!

Под звуците на класическа класика креативният на Moschino показа една доста в рамките /нетипично за него/, бихме казали, колекция Пролет/Лято 2019-та.

Силуети добре познати ни още от колекциите на създателя на модна къща Dior, особено тези шапки. А после и принтове напомнящи на иконичните ризи, а и не само, на Versace. Скот се опитва, всъщност, да ни покаже, че когато закъснееш за дефилето си, оставаш само със... скиците. И това е, дизайните му са "обезобразени" скици, кройки надраскани с черно, розово, синьо...

Симпатично е как в цялата тази paper визия на креативния на Moschino се прокрадват най-вече и препратки към кройките на големия Ив Сен Лоран, че дори котешката е пътечка е направена по пример на студиото на YSL, което в момента се помещава в Musée Yves Saint Laurent в Париж.

Дефинитивно винтидж, с тези панделки, кутюр намеци за дизайнерска каша, пуф ръкави и wrap рокли. Истинска ода за haute couturiers от най-големите, с която самият Франко Москино би се гордял!

Божественото решение на Скот за Moschino разглеждаме в галерията горе>>> или иначе казано: We go back to basics!

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.

Още от ViewSofia