MFW Пролет/Лято 2019 - Daizy Shely

MFW Пролет/Лято 2019 - Daizy Shely

"Модата е моята терапия"...

"Съпругът ми ме попита каква история ще разказвам за лятото. Без някакъв дълбок замисъл, колекцията ми чисто и просто изразява всичко, което най-обичам в модата. Креативният и интимен процес, който освобождава ума и позволява да надскочиш бариерите си. Това е единственото място, където изпитвам абсолютна свобода, която никой не може да ми отнеме. Модата е моята терапия - всичко, което не мога да изразя с думи, показвам на котешката пътечка. Аз съм много срамежлив човек, но когато става въпрос за дизайн, изкарвам целия си характер на показ."

С тези думи израелската дизайнерка Дейзи Шели приветства своите гости по време на пролетно-лятното си дефиле за 2019-та. Забележителните принтове, стоящи в основата на показаното са в колаборация с небезизвестния артист Умберто Киоди. Там флоралите добиват психиделичен вид, подчертан от силните, почти токсични на вид неонови цветове.

Свежата, много цветна, а същевременно чувствена колекция е богата на розови, люлякови и сини тонове като топаз, аквамарин и небесно синьо.

Самите елементи са леки и често прозрачни, за да влязат в ролята на "втора кожа", подчeртавайки красивите извивки на дамската фигура. 70-тарското ретро усещане е подчертано от умерената употреба и на по-структурирани материали като цветен жакард и чисто мъжки препратки като райета.

Всичко в галерията горе>>>

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.

Още от ViewSofia