MFW Пролет/Лято 2019 - Vivetta

MFW Пролет/Лято 2019 - Vivetta

"В моето въображение светът е едно красиво място, обединяващо в едно грация и триумф на фантазията!"...

За пореден сезон Vivetta не изневерява на своите утвърдени, пък било то и млади традиции. Маниерът на дизайн е по детски наивен, може би, дори буквален, но и също така специален и някак ексцентричен.

Приказка в изобилие от цвят, колекцията за Есен/Зима 2019-та се разстила в пастелните тонове на розово, синьо, жълто и зелено, за да ни запознае със своите акценти.

По думите на дизайнерката, цветната дъга е вдъхновена от 70-тарските психиделични графики на артиста Питър Макс, а в реалност това се превежда под формата на костюми от кожа с ненатрапчиви Уестърн мотиви; широки поли от тафта; дълги палта с елизабетински ръкави, подсилени визуално от купища слоеве лек като захарен памук тюл.

Що се отнася до декорациите, то там нещата се развиват богато и с въображение - цели лебеди и големи пеперуди биват апликирани върху ризи и туники, а перата, ресните и купищата мъниста и кристали биват зашити на ръка.

"Приемете тази колекция като покана да поиграем заедно. В моето въображение светът е едно красиво място, обединяващо в едно грация и триумф на фантазията!"

Цялата колекция намираме в галерията горе>>>

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.

Още от ViewSofia