Следва

We love: Moncler x Simone Rocha, Пролет/Лято 2019

MFW Пролет/Лято 2019 - ANNAKIKI

Несъвършенството изразява индивидуалност и характер...

Runway преди 5 години

Fashion Glitch е името на новата колекция на позиционирания в Милано бранд ANNAKIKI. Основан едва през 2012-та година и презентиран за четвърти пореден път по време на миланската седмица на модата, линията прегръща прогресивна естетика, осигуряваща й огромна тълпа модна почитатели.

Дизайнерката с китайски произход Анна Янг се уповава не само на иновация в дизайна, но и още в стайлинга, което за времето в което се намираме е ключово. Маниерът, по който е представен самият елемент е по-важен от всичко останало, а тя очевидно за всички ни успява да впечатлява. Несъвършенството изразява индивидуалност и характер, а дребните несъответствия са синоним на експериментаторския дух.

Пролетно-лятната колекция за 2019-та се завърта около ярките, но все пак уравновесени контрасти, тълкуващи се под формата на оувърсайзд обеми и артистично деконструирани силуети, изработени от лъскави материали като PVC, 3D кристали и лачена кожа.

Към женствеността се подхожда с лека ирония и закачливост, допълненена от експресивната цветова гама и провокативните слогани.

Цялата колекция в галерията горе>>>

More Runway

Седмица на модата в Париж Есен/Зима 2024: простата гениалност на Miu Miu

Runway преди 2 седмици

Не знаем как, но Miuccia Prada не спира да ни учудва, впечатлява и вдъхновява с желанието си да разглоби всяка колекция и всеки тоалет, независимо дали в Prada или Miu Miu, на неговите зъбчета и компоненти.