Седмичен ХОРОСКОП - 23.09 - 29.09

Astro преди 5 години

ОВЕН 21.03 – 20.04

Ако сте родени под знака на Овен, ви очаква седмица, в която ще възникнат непредвидени разходи, но това ще се яви като вид инвестиция за нещо добро: материално или не. Новини, свързани с дете или млад човек, ще ви ангажират с телефонни обаждания или непланирани срещи. Вероятно ще бъде успех или благоприятен завършек на начинание, започнато преди известно време. 

На работното ви място атмосферата ще бъде напрегната; възможно е да възникне проблем, свързан с момиче или млада жена. Напрежението в екипа е нежелателно, затова опитайте да бъдете възможно най-дипломатични, за да разрешите междуличностни проблеми с колеги или клиенти. За съжаление, минали събития, свързани с човек (роднина, приятел), ще ви ПРЕзаредят емоционално.

През седмицата ще искате да освежите или да въведете подобрения в дома си, но най-вероятно ще срещнете пречки и трудности от някакъв вид. Ако все още сте ангажирани с купуването, подмяната на оборудване или обзавеждане, то в повечето случаи може да се окаже неприятно за някой около вас.

Тази седмица ще ви навести неочаквано решение да си дадете почивка - да пътувате или да посетите ново интересно място. Представителките на Овен ще имат интересни лични и романтични преживявания, мъжете ще се концентрират повече върху професионалните си задължения поради по-голямата отговорност, която се
изисква.

 

Хороскоп

Още от Astro