Седмичен ХОРОСКОП - 23.09 - 29.09

Astro преди 5 години

СТРЕЛЕЦ 23.11 – 21.12

Ако сте родени под знака на Стрелец, тази седмица различни новини или разговори ще докажат правотата на собствени ви решения от близкото минало. Това важи особено за решенията, които сте взели относно връзките си с приятели или познати.

Пътуванията през идната седмица могат да бъдат подложени на някои промени, но ще бъдат осъществени. Възможно е да се появи конфликт или противоречива ситуация, свързана с имущество, което вие или някой от вашето семейство притежавате. Изненадите тази седмица ще бъдат свързани с хора, родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей. В повечето случаи те ще имат връзка с пари или финансови документи, споразумения и пр.

За някои от вас може да възникне неочаквано начало на нова работа, нова дейност или друга подобна собственост. Предстоящата седмица може да ви поднесе покана за среща или събиране, свързано с роднина. Мнозина ще изпитат различни емоции, свързани с новини за бъдещото майчинство или раждането на дете.

Стрелеците са изправени пред седмица, в която всичко внезапно ще стане по-трудно, ще се появят нужда от повече енергия и необходимост от пълен самоконтрол над емоциите. За представителките на зодията една стресова ситуация ще бъде знак, че някои неща в живота не са толкова весели и лесни, колкото изглеждат на пръв поглед.

 

Хороскоп

Още от Astro