Седмичен ХОРОСКОП - 23.09 - 29.09

Astro преди 5 години

 

Образуващият се квадрат Меркурий във Везни - Сатурн в Козирог (23 септември - 30 септември) води със себе си моменти на непредвидени трудности както и период, в който няма да сме в позиция да молим за услуга дори и най-близките си, колкото и да се нуждаем от помощ. Известна трудност може да изпитаме и в общуването и въобще в нуждата да споделим с някого необходимостта си от нещо. Каквато и да е тази потребност, важно и разумно е да се внимава, при комуникацията по въпроса, докато трае този аспектт на Меркурий и Сатурн.

 

Меркурий във Везни образува и тригон с Марс във Водолей (24 септември - 2 октомври), което на свой ред довежда новини или важна информация във възможно най-благоприятни време и условия, що се отнася до предприемане на действия. Предстоящият тригон и всичко, което носи със себе си, идват като подарък в превъзходно време за общуване и за предприемане на утвърждаващи действия, ако е необходимо.

Пълнолунието в Овен на 25 септември е неспокойно и нетърпеливо време за някои от нас. Във всеки се надига войнствен дух, който позволява да съберем нужните увереност и упоритост, които трябва се притичват на помощ в безкрайните изпитания на живота, особено предизвикателните тестове за самоконтрол. Силата и жизнеността са благословия, която енергията на позицията на Луна в Овен, ни дава, за да се справим с първите задачи на настъпващия сезон. Докато духът на този аспект на Луната може да изглежда неумолим за някои от нас, то необходимостта да проявяваме волята си с все по-голяма прецизност и сила, ни носи доброто чувство на благополучие. Предприемането на действия за постигане на личните цели е най-естественият начин да насочим тази така силна енергия, която се е насочила към нас.

 

Хороскоп

Още от Astro