Следва

MFW Пролет/Лято 2019 - Cristiano Burani

MFW Пролет/Лято 2019 - Ermanno Scervino

Scervino не изневерява на стила си и последната му пролетно-лятна колекция не е изключение...

Runway преди 5 години

Той разбира от какво имат нужда жените и го прави - с финес и без излишни приказки. В концепцията му за новия сезон няма място за дълбоки и объркващи концепции, точно обратното - лаконично и категорично, той представя изящна и женствена колекция, която би допаднала на мнозина.

Голяма част от дизайните се уповават на идеята за контраста между нежното и грубото. Идея, стара колкото света, но работеща все така добре и днес - разпознаваемите за дизайнера крехки рокли от органза и дантела биват придружени от високи кожени ботуши над коляното.

Като продължение от миналата колекция идват великолепните вечерни рокли с къдри от органза, а показаните тук макси, миди и мини варианти в оранжево се превръщат в абсолютен акцент в колекцията.

Освен нежните и познати за къщата материи, дизайнерът работи усилено в още две посоки за новия сезон - кожа и жакард. Кожата в своя най-фин вариант добива ефирен вид след обработката й в плисе, а жакардът намира своето място под формата на инспирирани от мъжкия гардероб костюми >>>

More Runway

Седмица на модата в Париж Есен/Зима 2024: простата гениалност на Miu Miu

Runway преди 2 седмици

Не знаем как, но Miuccia Prada не спира да ни учудва, впечатлява и вдъхновява с желанието си да разглоби всяка колекция и всеки тоалет, независимо дали в Prada или Miu Miu, на неговите зъбчета и компоненти.