Следва

MFW Пролет/Лято 2019 - Salvatore Ferragamo

MFW Пролет/Лято 2019 - Cristiano Burani

Новата женственост...

Runway преди 5 години

За новия пролетно-летен сезон Кристиано Бурани задава една особено интересна тема на вдъхновение, а именно интерпретация на картини от известни фламандски художници в комбинация със стрийт стайл естетиката на Лос Анджелис.

С помощта на tie-dye техниката дизайнерът създава графични и същевременно абстрактни принтове, допринасящи за съвременния вид на зададената тема.

Силуетите са силни, благодарение на добре конструираните детайли като преувеличен обем в рамената, акцентиране върху талията и фокус върху краката с дълбоки цепки по миди дължините на рокли и поли.

С нагласа за пресъздаване на "новата женственост" Бурани говори за осъзнатост и небуквален сексапил, който превеждаме под формата на смели и на пръв поглед противоречиви комбинации, които обаче добиват завършен вид.

"Модерните графити" от line up-а са изработени от плетива, кадифе, деним и PVC, а цветовата гама редува неутралната палитра с ярки сблъсъци от неон на правилните места >>>

More Runway

Седмица на модата в Париж Есен/Зима 2024: простата гениалност на Miu Miu

Runway преди 2 седмици

Не знаем как, но Miuccia Prada не спира да ни учудва, впечатлява и вдъхновява с желанието си да разглоби всяка колекция и всеки тоалет, независимо дали в Prada или Miu Miu, на неговите зъбчета и компоненти.