Следва

Наше момиче покори Versace

MFW Пролет/Лято 2019 - Salvatore Ferragamo

Новата модерна жена Ferragamo...
 

Runway преди 5 години

Пролетно-лятната колекция на Ferragamo е едва втори, но много успешен опит за Пол Андрю начело на бранда. Редом с Гийом М., който респективно е зает с мъжката линия, двамата създават завиден синхром и кореспонденция между дизайните на отлично ниво.

Както може да се предположи, Андрю се заема именно с обувките и аксесоарите като основен акцент, но противно на очакванията, дизайнерът на обувки се справя блестящо и с дизайна на дрехи. Както той самият разказва, наследството на старата италианска къща му служи като отправна точка, заравяйки се надълбоко в архивните 15 000 чифта, с които Ferragamo разполага. По интригуващ начин той се заиграва с традицията и добре познатото , за да ни запознае с новата модерна жена Ferragamo.

Палитрата се разполага измежду неутралната палитра на бежово и каки, но и още богатите наситени тонове на синьо, охра, розово и червено. Що се отнася до използваните материи, то там на кожата е отредено специално място - рокли, бермуди и панталони заеамат немалка част от колекцията, а пропорциите са свободни и дори леко оувърсайзд >>>

More Runway

Седмица на модата в Париж Есен/Зима 2024: простата гениалност на Miu Miu

Runway преди 2 седмици

Не знаем как, но Miuccia Prada не спира да ни учудва, впечатлява и вдъхновява с желанието си да разглоби всяка колекция и всеки тоалет, независимо дали в Prada или Miu Miu, на неговите зъбчета и компоненти.